Programi
ECDL programi kreirani su prema potrebama raznih skupina polaznika... Pročitaj više
 
Testni centri
Testni centri se nalaze u više gradova u Hrvatskoj Pročitaj više
 
Literatura
Ispiti se mogu polagati prema obrazovanju iz različitih izvora Pročitaj više
 
Ispiti
Termini polaganja ECDL ispita

Pročitaj više
Broj posjeta:
752
 

Odobrena literatura

Ispiti se mogu polagati prema obrazovanju iz različitih izvora, no samo određena literatura ima pravo nositi naziv "službena, odobrena ECDL literatura". Za sad u Hrvatskoj, ta literatura je:

ekids.jpg

e-Kids box sadrži bogato ilustriranu knjigu prilagođenu djeci 8-12 godina (226 stranica), CD s dvije igre za provjeru znanja i potvrdu. Cijena iznosi 150Kn. Izdavač: Pro-mil.

modul1_2.jpg

Osnove računala - Ovdje počinje vaše ECDL putovanje. Naučite "abecedu" korištenja računala i već nakon ove knjige moći ćete bez ičije pomoći koristiti njegove bitne funkcije. Uz nezaobilazne vježbe i jasne upute lako ćete savladati prve korake, a rezultate svoje novostečene vještine moći ćete vidjeti odmah.
Knjiga je uključena u cijenu odgovarajućih seminara koje možete upisati u svim Algebra centrima.

modul3.jpg

Obrada teksta - Na lak i zanimljiv način uz praktične primjere upoznajte osnove ovog danas nezamjenjivog alata za pisanje dokumenata. Naučite svoju pisanu dokumentaciju urediti i ispisati prema suvremenim standardima bez obzira trebate li Word za osobne ili poslovne potrebe.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima. Knjiga je u potpunosti tiskana u boji i sadrži 228 stranica. Algebra d.o.o., 2007.

modul4.jpg

Proračunske tablice - Kroz zanimljive i konkretne primjere ova knjiga uvodi Vas u svijet tabličnog računanja. Ovladajte dosad skrivenim formulama koje ce Vam svakodnevni uredski ili privatni život učiniti jednostavnijim. Uštedite vrijeme i povećajte efikasnost prepuštajući računalu naporne matematičke izračune.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.

modul5.jpg

Korištenje baza podataka - Kako pronaći kvalitetnu informaciju u šumi rijeci i brojeva? Kako organizirati velike količine podataka u smislenu cjelinu? Naučite koristiti baze podataka i jednostavno ćete riješiti navedene probleme. Ovaj modul znanja pomoći će Vam da korištenjem baze podataka svoje poslovanje podignete na višu razinu.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.

modul6.jpg

Prezentacije – Naučite kako predstaviti sebe, svoje ideje i projekte putem najviše korištenog alata za prezentacije na računalu. Nametnite se kao profesionalac i ostvarite uspjeh u poslovnom svijetu. Znanje sadržano u ovoj knjizi omogućit će Vam da izvučete najbitnije iz svojih projekata i na efektan način prenesete poruke odabranoj publici.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.

modul7.jpg

Osnove komunikacija - Povežite se i komunicirajte sa svijetom. Naučite pretraživati Internet i komunicirati putem elektronske pošte. Putujte vremenom i prostorom ne napuštajući svoj dom ili ured. Ova izuzetno interesantna knjiga prolazi se u jednom dahu i udara pečat na vaše ECDL znanje. Sada ste spremni da sve što ste naučili upotrijebite u potpunosti.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.

IT sigurnost - Modul definira osnovne pojmove i vještine koje se odnose na sposobnost razumijevanja glavnih pojmova na kojima se temelji sigurno korištenje ICT u svakodnevnom životu i korištenje odgovarajućih tehnika i aplikacija za održavanje sigurnih mrežnih veza, pažljivo i sigurno korištenje Interneta, te prikladno upravljanje podacima i informacijama.
Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.
Online suradnja-

Modul postavlja koncepte i vještine koje se odnose na pripremu i korištenje online kolaborativnih alata, kao što su skladištenje, produktivnost aplikacija, kalendara, društvenih medija, web sastanc i mobilne tehnologije.

Knjiga je uključena u cijenu istoimenog seminara koji možete upisati u svim Algebra centrima.
Novi u nizu PRO-MILovih  odobrenih ECDL priručnika obrađuje Windowse 7 i MS Office 2010. Provjerena grupa autora na jednostavan i prepoznatljiv način objašnjavaju osnovne pojmove informatičke pismenosti neophodne za dobivanje ECDL diplome po Syllabusu 5.0. Knjiga obuhvaća svih 7 modula iz Osnovnog programa, te sadrži primjere testova na kraju svakog modula. Potrebne datoteke za testove možete skinuti na web stranicama www.pro-mil.hr.
promil-ecdl-syll5.png

Nakon odlično prihvaćene knjige ECDL po Syllabusu 4.0, izdali smo i novo izdanje po unaprijeđenom Syllabusu 5.0. Pažljivo osluškujući zahtjeve naših kupaca i uvažavajući potrebe polaznika ECDL tečajeva odlučili smo knjigu bazirati na prokušanom i dokazanom operacijskom sustavu Microsoft Windows XP u kombinaciji s uredskim paketom Microsoft Office 2003

Knjiga obuhvaća svih 7 modula  koje propisuje Syllabus 5.0. Na kraju svakog modula nalaze se predispiti za koje potrebne datoteke možete skinuti s naših web stranica. Cijena knjige je  198,00 kn i može se kupiti u testnim centrima, knjižarama ili na našim web stranicama.

PRO-MIL
MS Word